м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

Зустріч робочої групи забезпечення ОП «Адміністративний менеджмент» із стейкхолдером

25 січня 2023 року відбулась зустріч робочої групи забезпечення ОП «Адміністративний менеджмент» із стейкхолдером освітньої програми, заступником начальника міжрегіонального управління Нацдержслужби України в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АР Крим та м. Севастополі, п. Ольгою КАЛЬЧЕНКО, також на зустріч були запрошені здобувачі ОП «Адміністративний менеджмент».
Метою зустрічі було обговорити актуальну освітню програму та визначити перспективи та можливості її покращення. Учасники поділились думками щодо напрямів покращення якості освітньої програми, зокрема шляхом посилення практичних навичок підготовки фахівців у питаннях відповідальності, критичного мислення, прийняття управлінських рішень, аналітичної діяльності, а також висловили думку щодо доцільності широкого залучення фахівців-практиків до викладацької діяльності у межах функціонування ОП, та створення умов для популяризації ролі державної служби серед майбутніх випускників ОП. Результати проведеної зустрічі будуть враховані у процесі удосконалення діючої ОП «Адміністративний менеджмент».
Щиро вдячні Ользі Олександрівні, а також усім учасникам за цікаву та змістовну зустріч, яка вже давно стала доброю традицією.