м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

Студентка 361 групи спеціальності «Соціальна робота» ввійшла в 20-ку авторів-переможців найкращих постів в рамках Конкурсу Міністерства соціальної політики України «Як соціальна робота змінює світ».

21 березня — Всесвітній день соціальної роботи, і весь тиждень Міністерство соціальної політики присвячує цій важливій темі.

У партнерстві з UNICEF заплановано низку заходів, з метою інформування щодо важливості соціальної роботи в Україні та бачення розвитку цього напряму. Одним із таких заходів став конкурс «Як соціальна робота змінює світ» для студентів, які навчаються у навчальних закладах України на програмах соціальної роботи.

Метою конкурсу є широке  інформування українців про важливість соціальної роботи та соціальних працівників та працівниць в житті українців.

За результатами конкурсу серед більш ніж 100 заявок було відібрано 20 авторів найкращих постів, серед яких і студентка 361 групи спеціальності «Соціальна робота» Тітова Єлизавета Романівна.  Переможці запрошені на зустріч з Міністеркою соціальної політики Оксаною Жолнович в Києві для неформального обговорення перспектив розвитку в галузі соціальної роботи, підтримки сімей з дітьми та забезпечення прав та найкращих інтересів дітей.

Колектив кафедри соціальної роботи, управління і педагогіки щиро вітає Єлизавету з перемогою та бажає натхнення на подальші досягнення!