м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

З днем працівника соціальної сфери

В першу неділю листопада в Україні згідно з Указом Президента України №371/99 від 13.04.1999 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі  працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати та безпеки праці, трудових відносин. Бажаємо всім професіоналам і фахівцям галузі успіхів та щастя.

Праця у соціальній сфері дуже важка та складна.  Без вашої підтримки багатьом нелегко жити.

Професія соціального працівника емоційно дуже складна. Вам постійно доводиться стикатися з людьми, які потребують допомоги, пропускати їхні історії через себе і від того наскільки ви душевні, наскільки дбайливі і саме від вас щодня залежить життя людей. Низький вам уклін та найщиріші слова подяки.

Професія, якій ви присвятили своє життя, необхідна і важлива. Ви завжди будете яскравим втіленням милосердя, гуманізму, людяності та вірності своєму населенню.

Працівники та фахівці соціальної роботи надають паліативну допомогу в установах і закладах, яких перебувають постійно або тимчасово громадяни похилого віку, ветерани, особи з інвалідністю та діти.