м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

ЧНУ ІМЕНІ ПЕТРА МОГИЛИ ВІДСВЯТКУВАВ СВОЄ 27-РІЧЧЯ!

17 січня 2023 року Чорноморський національний університет імені Петра Могили відсвяткував 27 років із дня заснування!

Цей рік видався складним для могилянців, проте ми вистояли. І, за традицією, співробітники університету відвідали святковий концерт в Миколаївському національному академічному українському театрі драми та музичної комедії.

Розпочав урочисте святкування ректор університету Леонід Клименко. Він привітав співробітників із Днем народження альма-матері, розповів про досягнення Могилянки, міжнародну діяльність, повідомив про плани роботи навчального закладу на наступний рік.

Також відбулося нагородження наших науково-педагогічних працівників за особливі досягнення в роботі. Так, відзначили

  • Юрія Котляра, першого проректора, нагрудним знаком Міністерства освіти і наук України за наукові та освітні досягнення;
  • Андрія Васильєва, доцента кафедри менеджменту, грамотою департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі, вітчизняної навчально-виховної та науково-дослідницької роботи та з нагоди святкування Дня Соборності України.

Окремо нагородили Почесними грамотами Міністерства освіти і наук України Світлану Вербу, доцента кафедри місцевого самоврядування та регіонального розвитку, Лева Перовича, завідувача кафедри управління земельними ресурсами; Грамотами Міністерств освіти і науки Аллу Коваль, т.в.о. проректора з наукової роботи т міжнародного співробітництва, Олену Лазарєву, професорку кафедри управління земельними ресурсами, Олену Мітрясову, професорку кафедри екології; Подяками Міністерства освіти і науки України Світлану Белінську, декана факультету економічних наук, та Дмитра Січка, декана юридичного факультету.

Далі співробітників привітали працівники Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії. На сцені було представлено цікаву виставу, а саме комедію «Труфальдіно із Бергамо». Глядачі були в захваті від гри акторів та сюжету, представленого на сцені. В кінці вистави подякували артистам гучними оплесками та квітами.

За 27 років Чорноморський національний університет імені Петра Могили  пройшов чималий шлях, відкрив не одну спеціальність та випустив у життя тисячі студентів.

Бажаємо і надалі процвітання, наснаги до нових звершень та наукових досягнень!