м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ХXVI ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ЩОРІЧНІЙ НАУКОВО – ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МОГИЛЯНСЬКІ ЧИТАННЯ – 2023: ДОСВІД ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА В УКРАЇНІ: ГЛОБАЛЬНИЙ, НАЦІОНАЛЬНИЙ ТА РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТИ»!

Шановні студенти, аспіранти, докторанти та викладачі!

6–10 листопада 2023 року Чорноморський національний університет імені Петра Могили традиційно проводитиме XXVІ Всеукраїнську щорічну науково-практичну конференцію «Могилянські читання – 2023: Досвід та тенденції розвитку суспільства в Україні: глобальний, національний та регіональний аспекти», що присвячена Всесвітньому дню науки в ім’я миру та розвитку.

Метою конференції є надання можливості викладачам, докторантам, аспірантам та науковій громадськості презентувати результати досліджень із освітніх, суспільних, природничих, гуманітарних, комп’ютерних і технічних наук, права, публічного управління та охорони здоров’я.

Конференція проходитиме в очній та дистанційній формах за секціями:

  1. освіта та суспільні науки;
  2. актуальні питання  біології,  медицини, реабілітології  та фармації;
  3. гуманітарні науки;
  4. природничі науки;
  5. технічні науки;
  6. право;
  7. публічне управління та соціальна робота в Україні в  умовах суспільно- політичних викликів: національний та європейський вимір.

Заявки та тези доповідей подаються до 10 жовтня 2023 року включно вкладеними файлами  на електронну адресу: mch@chmnu.edu.ua.

До друку приймаються тези, які містять результати власного дослідження та не мають логічних, стилістичних і друкарських помилок. За зміст тексту тез та наявність помилок несуть відповідальність автори.

Тези та програма конференції публікуються в електронному вигляді безкоштовно.

Тож, Чорноморський національний університет імені Петра Могили запрошує науково-педагогічних  працівників  вищих навчальних закладів,  докторантів,  аспірантів, студентів взяти  участь у  ХXVI  Всеукраїнській  щорічній  науково – практичній   конференції  «Могилянські  читання – 2023: досвід  та  тенденції  розвитку  суспільства в Україні:  глобальний,  національний  та  регіональний  аспекти»!

Більше інформації та вимоги в інформаційному листі.

 Інформаційний лист