м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

Онлайн-зустріч зі стейкхолдером – Головним спеціалістом Відділу контролю та нагляду за благоустроєм Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради

1 лютого 2024 року відбулась онлайн-зустріч зі стейкхолдером – Головним спеціалістом Відділу контролю та нагляду за благоустроєм Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради – Богдашкіною Яною Євгенівною та викладачами (Бондар Г.Л., Вербою С.М., Шульгою А.А.) і студентами 1-4 курсів Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування Чорноморського державного університету імені Петра Могили.

На зустрічі була представлена презентація на тему «Особливості роботу Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради», в якій було зроблено акцент на особливості функціонування даного Департаменту в умовах повномасштабної війни в Україні.

Окремо, Яна Євгенівна розповіла про тонкощі роботи Відділу контролю та нагляду за благоустроєм в умовах постійних хаотичних проривів водокомунікацій по всьому місту внаслідок подання води неналежної якості. Розповіла про функціонування інтерактивної карта виданих дозволів на порушення благоустрою міста Миколаєва.

Завершила свій виступ Яна Євгенівна позитивним відгуком про командну роботу Департаменту, в якому вона працює від початку його створення, відзначивши як важливо працювати разом із кваліфікованими та вмотивованими колегами.

Наприкінці зустрічі студенти мали можливість поставити питання Яні Євгенівні як фахівцю із багаторічним досвідом роботи на публічній службі. Вона розповіла про власний досвід вступу на публічну службу та цікавий досвід проходження служби.