м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

Зустріч із стейкхолдером

25 cічня із використанням веб-платформи ZOOM за участі гаранта освітньої програми кандидата наук з державного управління, доцента Штирьова Олександра Миколайовича відбулась зустріч студентів 1-4 курсів 281 спеціальності «Публічне управління та адміністрування» із потенційним працедавцем — стейкхолдером.

Цього разу на зустріч  завітала представник органу місцевого самоврядування, головний спеціаліст відділу з гуманітарних питань Адміністрації Корабельного району Миколаївської міської Ради, магістр публічного управління та адміністрування, Гайворонська Валентина Анатоліївна. Зустріч відбулась  у форматі змістовної презентації щодо переваг, особливостей та перспектив роботи в органах місцевого самоврядування,  після виступу  стейкхолдера учасники зустрічі поставили низку питань які наразі турбують як наявних так і потенційних працівників, вони стосувались зокрема питання фінансування та соціальної підтримки державних службовців в умовах війни.

Здобувач Бойко Вікторія зокрема поцікавлись чи мають підтримку ті жінки які наразі перебувають у декретній відпустці. Це й не дивно адже більшість здобувачів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» це представниці жіночої статі. За підсумками зустрічі усі учасники отримали змістовні та цікаві відповіді на поставлені питання, а від пані Валентини отримали заряд упевненості що державна служба це цікаво та перспективно!