м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

ПРИВІТ, Я СТУДЕНТ: ПРО ПЕРШИЙ ТРЕНІНГ ВІД КАБІНЕТУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ПЕРШОГО КУРСУ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Бути студентом – завдання не з легких, але вкрай захопливих, корисних та емоційних.

А бути студентом ЧНУ імені Петра Могили є гарним стартом для початку успішної кар’єри та саморозвитку. Саме в колі однодумців можна підкорити вершини, і такими однодумцями виступають одногрупники, люди, з якими розділятимеш наступні чотири чи шість років університетського життя.

Для кращого знайомства студентів між собою та з університетом, адаптації до нових умов життя, навчання та взаємодії щороку практичн6і психологи навчально-методичного кабінету соціально-психологічної підтримки, професійного розвитку та сприяння працевлаштуванню ЧНУ імені Петра Могили проводять тренінги для першокурсників.

Так, 4 вересня 2023 року відбувся перший тренінг для першого курсу Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування. Зі студентами займалася практичний психолог кабінету Лада Захарова, яка охарактеризувала нових студентів: «Відкриті активні, налаштовані на навчання, вмотивовані на подолання труднощів та взаємодопомогу!»

Соціальні працівники – емпатійні та комунікабельні, майбутні державні управлінці – чіткі, достатньо стримані та готові до продуктивної взаємодії – старт професійної кар’єри проходить успішно!