м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

ПРО СЕМІНАР ДЛЯ КУРАТОРІВ-ДОРАДНИКІВ СТУДЕНТІВ ПЕРШОГО КУРСУ «СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОФЛАЙН-НАВЧАННЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ В УМОВАХ ВІЙНИ»

30 серпня 2023 року в ЧНУ імені Петра Могили відбувся семінар для кураторів-дорадників студентів першого курсу з теми «Соціально-психологічні особливості офлайн-навчання першокурсників в умовах війни».

Організатором заходу виступив навчально-методичний кабінет соціально-психологічної допомоги, професійного розвитку та сприяння працевлаштуванню.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся перший проректор ЧНУ імені Петра Могили Юрій Котляр, який зауважив, що безпекові умови навчання та емоційний стан самий здобувачів вищої освіти є чи не найголовнішим чинником сучасного освітнього процесу.

Практичні психологи навчально-методичного кабінету соціально-психологічної підтримки професійного розвитку та сприяння працевлаштуванню Лада Захарова та Наталя Ференс провели змістовне заняття із заявленої теми.

Окремим питанням провідний інженер з цивільного захисту Олександр Паламарчук провів тематичний інструктаж для учасників семінару щодо алгоритму дій під час повітряної тривоги та інших ситуацій, які несуть потенційну небезпеку.