м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

ON-LINE ЗУСТРІЧ КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ, УПРАВЛІННЯ І ПЕДАГОГІКИ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРОМ

30 жовтня у форматі відео-конференції (із використання платформи ZOOM) відбулась зустріч представника установи-стейкхолдера – практичного психолога Миколаївського міського Центру соціальних служб Корня Юрія зі студентами ННІ ПУА 2 та 3 курсів спеціальностей 231 «Соціальна робота» та 281 «Публічне управління та адміністрування».
Зустріч була проведена під гаслом: «Стоп насильству» яка пов’язана з викладанням навчальних дисциплін: «Соціальне гувернерство» (викладач Файчук О.Л.), та «Психологія лідерства та емоційного інтелекту» (викладач Кузнецова О.А.). У процесі зустрічі зі студентами Юрій Корня розкрив наступні питання:
— Поняття, види, причини та наслідки насильства;
— Функції та завдання діяльності фахівців ММЦСС у напрямку профілактики та подолання домашнього насильства;
— Мобільний застунок «Крила», який став першим мобільним додатком для захисту жінок та дітей від домашнього насильства;
— Ресурси (телефони гарячих ліній, соціальні служби тощо), які можуть допомогти жертвам насильства.
Зустріч відбулась в активній та дружній атмосфері. Студенти отримали не лише необхідну інформацію, а й можливість поставити запитання спеціалісту ММЦСС, взяти участь в обговоренні проблемних ситуацій, поділитись власним життєвим досвідом.
Студентський та викладацький колектив кафедри соціальної роботи, управління і педагогіки щиро дякує Корні Юрію та всьому колективу ММЦСС за проведену зустріч та сподівається на подальшу активну співпрацю!