м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СОЦІАЛЬНА РОБОТА» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ФОРУМІ «НЕЗЛАМНА МОЛОДЬ НЕСКОРЕНОЇ КРАЇНИ»

15-16 листопада студенти спеціальності «Соціальна робота» — Єлизавета Тітова (461 група), Яна Дворак (161 група) та Лілія Кухаренко (161 група) взяли участь у форумі «Незламна молодь нескореної країни» в м.Київ, організований Громадською спілкою «Всеукраїнська фундація «Шлях нескорених».

Форум організовано задля об’єднання активної молоді навколо ідей державотворення, визначення її місця в сучасному українському суспільстві, обміну досвідом та генерації ідей щодо подолання наявних проблем в сучасному українському молодіжному рухові.

Учасники отримали змогу поспілкуватися з військовою молоддю, медійними особами, однодумцями; розширили коло знайомств, обмінялися досвідом та ідеями з питань реінтеграції військових, волонтерської діяльності і студентського самоврядування.

Серед спікерів на форумі брали участь: 

  • Юрій Смірнов, Виконавчий директор ГС «Всеукраїнська фундація «Шлях нескорених»; 
  • Юрій Згоннік, співзасновник ГС «Всеукраїнська фундація «Шлях нескорених», виконавчий директор ГО «Сприяння. Відновлення. Допомога»; 
  • Ахтем Сеїтаблаєв, актор, режисер, Заслужений артист АР Крим, волонтер; Віталій Барабаш, голова Авдіївської ВЦА та інші.

 Студентський та викладацький колектив кафедри соціальної роботи, управління і педагогіки щиро вдячний організаторам за запрошення, можливість взяти участь в обговорення актуальних сучасних питань! Сподіваємось на подальші зустрічі та співпрацю!