м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

STUDY ABROAD AIDE RANKINGS: ЧНУ ІМЕНІ ПЕТРА МОГИЛИ ВИЗНАЛИ КРАЩИМ УНІВЕРСИТЕТОМ В МИКОЛАЄВІ

Південнокорейський інтернет-портал для студентів Study Abroad Aide в 2021 році вирішив створити рейтинг найкращих університетів для іноземних студентів по всьому світу.

Рейтингування цієї платформи здійснюється в рамках 8060 приватних і державних вищих навчальних закладів у 69 країнах. Критеріями рейтингування є висока академічна репутація закладу, частка іноземних здобувачів порівняно з національними студентами, наявність студентського міжнародного відділу, а також можливість отримати диплом бакалавра, магістра чи обидва.

11 листопада 2023 року опублікували щорічний Rankings for International Students (технічний переклад – Рейтингування університетів для іноземних студентів), у якому ЧНУ імені Петра Могили посів 66 місце серед 165 найкращих університетів України для іноземних студентів та ввійшов до 67% найкращих університетів у світі.

Таким чином, ЧНУ імені Петра Могили посідає перше місце серед усіх університетів та коледжів Миколаєва в престижному закордонному рейтингуванні та вкотре стверджує своє прагнення розвиватись та рости, не зважаючи на різноманітні труднощі.

Колектив ЧНУ імені Петра Могили вірить, що «незламний університет незламного міста» і надалі буде першим вибором для студентів не тільки в нашому місті, але й стане «магнітом» для іноземних студентів!

Детальніше з щорічнім Rankings for International Students можна ознайомитись за посиланням.