м. Миколаїв, вул. 1-а Воєнна, 2a, корпус 10-П
+38(0512) 76-71-92
nnipua@chmnu.edu.ua

Про участь здобувачів РВО бакалавр у практичному тренінгу з арт-психології

9 квітня 2024 року студенти спеціальності 231 «Соціальна робота» та 281 «Публічне управління та адміністрування» взяли участь у практичному тренінгу з арт-психології в кабінеті соціально-психологічної підтримки ЧНУ імені Петра Могили в рамках проєкту «Програма психічного здоровʼя та психосоціальної підтримки» (МОМ).

Під час тренінгу студенти змогли поспілкуватися з представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ), делегація якої завітала до університету на чолі з Генеральною директоркою МОМ Емі Поуп. До складу делегації також входили Манфред Профазі (Регіональний директор МОМ), Алессія Скіавон (Голова Представництва МОМ в Україні), Теута Граждані (Голова Офісу підтримки України), Афсар Хан (Регіональний менеджер МОМ на півдні України), Роман Андрюшко (Керівник регіонального офісу MOM).

Делегацію зацікавили досвід та методи, які молоді українці використовують для вирішення психологічних проблем, зміцнення психічного здоровʼя, відновлення особистісної ресурсності та емоційного стану, а також пошук «Місця сили» для побудови кращого майбутнього. Погоджуємося з думкою про те, що важливо щодня відчувати вдячність і захоплюватися життям!

Дякуємо організаторам за можливість узяти участь у заході і розкіш неординарного спілкування і досвіду!